De werkgroep is samengesteld uit volgende leden:

Jan Deman

 

Jan Deman is de coördinator van het PRISMA-project. Hij is de Secretaris van de BAAV. Hij leidt de beroepsfederatie, organiseert de dienstverlening, de informatieverstrekking en de belangenverdediging voor de autocarbedrijven. Daarbij wordt speciale aandacht gegeven aan de commerciële en promotionele ondersteuning van de sector.

 

 

 

 

Contactgegevens:

Mail: jan.deman@baav.be

Tel: 0473.70.90.84

Patrick Westelinck 

 

Als Adjunct Afgevaardigd Bestuurder FBAA is hij mede verantwoordelijk voor de realisatie van de doelstellingen van de Belgische beroepsfederatie voor Autobus en Autocar ondernemingen. De nationale federatie, en haar gewestelijke vleugelfederaties VRA (Vlaamse Raad) en CFA (Conseil Francophone), bieden dienstverlening op administratief, juridisch, technisch, sociaal én vormingsvlak aan de leden actief in het bezoldigd gemeenschappelijk personenvervoer. 

 

  

 

Contactgegevens:

Mail: patrick.westelinck@fbaa.be

Tel: 0475.22.31.55

Inge Buytaert


Inge Buytaert is Communcations Manager voor BAAV en Busworld. Ze coördineert hiervoor alle marketing- en communicatieactiviteiten, zowel die van de beroepsvereniging, als die van de Busworld beurzen. Dit omvat: website, sociale media (cursussen voor de leden), mee denken over productontwikkeling met nadruk op het marketingaspect ervan, de begeleiding van de imagocampagne van de autocarsector in België, aanwezigheid op buitenlandse concurrentiële beurzen, contacten met de internationale vakpers en organisatie van hun aanwezigheid op de beurzen (PR), opvolging mediaplanning.

 

Contactgegevens:

Mail: inge@busworld.org

Tel: 0471.21.54.74

Eline Grymonprez


Eline Grymonprez is Marketing Assistent voor BAAV. Ze heeft net een opleiding Digitale Marketing en Communicatie achter de rug en werkt nu mee aan het project PRISMA. Tijdens de opleiding kreeg ze meer zicht op sociale media, een optimale website bouwen, vlotte emailings, mobile marketing... Deze opgedane kennis kan worden ingezet bij het huidige project.

 

 

 

Contactgegevens:

Mail: eline@baav.be

Tel: 0471.09.03.34

Marc Rubben


Marc Rubben is wetenschappelijk medewerker bij Memori. Hij specialiseerde zich in onderzoeks- en begeleidingswerk rond de thema's nieuwe mdia, sociale media, toerisme en (e-)participatie. De laatste jaren deed hij onderzoek naar de digitale mobiele ontsluiting van de toeristische stad en haar erfgoed. Daarnaast richtte zijn onderzoeksfocus zich op de rol en betekenis van sociale media en user-generated content in toerisme en in de mediasector.

 

 

 

Contactgegevens:

Mail: marc.rubben@thomasmore.be

Tel: 0496.18.05.62

Marijke Lemal

 

Marijke Lemal (Dr.) is coördinator onderzoek bij Memori. Ze coacht samen met Steven Wellens het onderzoeksteam en realiseert ook zelf projecten. Ze is vooral geboeid door sociale media, social marketing en innovaties in het medialandschap. Als communicatiestrateeg en gedreven onderzoeker zet ze zich voor 200% in.

 


 

 

Contactgegevens:

Mail: marijke.lemal@thomasmore.be

Tel: 015.369.318

Christoph Vandewiele

 

Christoph Vandewiele is wetenschappelijk medewerker bij Memori. Hij specialiseerde zich als adviseur rond groei-en merkstrategieën voor heel wat Belgische en internationale merken, terwijl hij als docent en gastprofessor studenten enthousiasmeert voor vakken zoals Internationale Marketing, Merkstrategie, Marktonderzoek, Marketing Communicatie en e-Marketing. 

 

 

 

Contactgegevens

Mail: christoph.vandewiele@thomasmore.be